Dobrý večer, prosím o ocenění těchto obrázků: Vrbová portrét mé babičky, šířka rámu je 83,5cm,výška rámu 110,8 cm.Je lehce poškozený viz foto., pak V.Formánek a Sychra dáma se slunečníkem 1940 asi je to litografie? Prosím napište mi vše, co víte, děkuji Nevím o jakou Vrbovou se jedná,vím jen, že je jich více :-)
Obrázky:

Pěkný, zejména ty ženský😲 😋
Pokud ten Sychra není miniaturka v řádu centimetrů, tak i za litografii alespoň litr🙂 Možná půjde i o kresbu, pak těch litrů více...
Vrbová bude nejspíš Štefková a řádově cenově desetitisícová... I kdyby to byla ta Kotrbová, tak řádově hodnota totožná...
Formánek bude spíš jen tisícový...

Jako faaaaaaaakt? no masakr, jsem ráda, že jsem tady na vás narazila, je to super stránka :-) je to portrét mé babičky,je to pro mě osobní záležitost. Soudní znalec přes ineternet, mi napsal, že to má tak deset tisíc hodnotu, se mi tomu nechtělo věřit tak jsem hledala a pátrala. dobře,že tu jste.:-)a poradíte mi ještě na koho se obrátit,aby to bylo řádně ohodnoceno a případně vydraženo?

Tu Národní jsem tuším zkoušela, napsali mi že mají zájem pouze o kvalitní obrazy (nevím jak to mysleli,asi že je poškozený :-( ) a jak mám dokázat,že je to moje babička? Obraz léta visel u nás doma v obýváku a maminka s babičkou (ta,která je na portrétu)mi říkaly,že je to babička. Mám fotky babičky,možná z nich to odborník pozná? Maminka mi umřela v listopadu a babička před rokem v říjnu.:-(
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.