Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
vykusacka

Uživatel

Zaregistrován:
8. 1. 2012

#1 8. 1. 2012, 21:05

Dobrý večer, prosím o ocenění těchto obrázků: Vrbová portrét mé babičky, šířka rámu je 83,5cm,výška rámu 110,8 cm.Je lehce poškozený viz foto., pak V.Formánek a Sychra dáma se slunečníkem 1940 asi je to litografie? Prosím napište mi vše, co víte, děkuji Nevím o jakou Vrbovou se jedná,vím jen, že je jich více :-)

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#2 8. 1. 2012, 21:42

Pěkný, zejména ty ženský😲 😋

Pokud ten Sychra není miniaturka v řádu centimetrů, tak i za litografii alespoň litr🙂 Možná půjde i o kresbu, pak těch litrů více...

Vrbová bude nejspíš Štefková a řádově cenově desetitisícová... I kdyby to byla ta Kotrbová, tak řádově hodnota totožná...

Formánek bude spíš jen tisícový...

Profilový obrázek
vykusacka

Uživatel

Zaregistrován:
8. 1. 2012

#3 8. 1. 2012, 21:48

Děkuju moooooc :-) Ten Sychra je asi okolo 50cm. Musela bych změřit,ale malé to není :-) Takže je to ta Miroslava Vrbová Štefková. Jsem si to myslela. A ještě mi prosím prosím napište,desetisícová, myslíte jen deset nebo třeba dvacet? :-))))

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#4 8. 1. 2012, 21:51

Třeba i třicet a při dobré shodě aukčních okolností a důvěryhodné autenticitě díla i vosumdesát😃

Profilový obrázek
vykusacka

Uživatel

Zaregistrován:
8. 1. 2012

#5 8. 1. 2012, 21:57

Jako faaaaaaaakt? no masakr, jsem ráda, že jsem tady na vás narazila, je to super stránka :-) je to portrét mé babičky,je to pro mě osobní záležitost. Soudní znalec přes ineternet, mi napsal, že to má tak deset tisíc hodnotu, se mi tomu nechtělo věřit tak jsem hledala a pátrala. dobře,že tu jste.:-)a poradíte mi ještě na koho se obrátit,aby to bylo řádně ohodnoceno a případně vydraženo?

Profilový obrázek
vykusacka

Uživatel

Zaregistrován:
8. 1. 2012

#6 8. 1. 2012, 22:04

Do teďka jsem ho měla na aukru za 15tisíc, díky Vám jsem ho hned stáhla :-))) děkujuuuu moooc :-)

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#7 8. 1. 2012, 22:13

To není obraz pro Aukro... Zkuste např. Galerii na Národní či Artplus - vygooglujte si jejich podmínky, pošlete ukázky ve formě dobrých fotek a maximálně se pokuste dokázat autenticitu, že jde o Vaši babičku...

Profilový obrázek
vykusacka

Uživatel

Zaregistrován:
8. 1. 2012

#8 8. 1. 2012, 22:18

Tu Národní jsem tuším zkoušela, napsali mi že mají zájem pouze o kvalitní obrazy (nevím jak to mysleli,asi že je poškozený :-( ) a jak mám dokázat,že je to moje babička? Obraz léta visel u nás doma v obýváku a maminka s babičkou (ta,která je na portrétu)mi říkaly,že je to babička. Mám fotky babičky,možná z nich to odborník pozná? Maminka mi umřela v listopadu a babička před rokem v říjnu.:-(

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#9 8. 1. 2012, 22:22

Účtenky, smlouvy, korespondenci...míněno s danou malířkou. Cokoliv, co prokáže, že to nemalovala Františka Vonásková, ale Miroslava Vrbová - Štefková...

Profilový obrázek
vykusacka

Uživatel

Zaregistrován:
8. 1. 2012

#10 8. 1. 2012, 22:28

Aha,tak to bohužel :-( to nemám. A to musím mít,aby se obraz prodal? To už je 62 let zpátky. To už asi těžko dohledám :-(
Každopádně, děkuju, moc jste mi pomohl :-)díky za Váš čas a Vaše vědomosti :-)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.