jafan hafan, to si půjčím :-))) proč neprodával? Já vyklízela byt, po mamce a měla jsem 7 obrovských pytlů, něco rozdala, něco prodávám na aukru,za pár šušňů,bo je mi to líto vyhodit a mamka byla moderní a jsou to pěkné věcy. Těch obrazů mám ještě víc,od Vrbové mám ještě mísu s rajčaty.. a nemám to kde skladovat, já vím, je to památka, ale mám rodinku a každá koruna se víc než hodí,tak proto :-(

Wjem: ted jen aby si pani/slecna v predtuse tucnych zisku neobjednala drahou dovolenou/novy vuz atd. a pak nesplakala nad vydelkem:). Nezpochybnuji tim zaver oceneni, spis jen predpokladam, ze za tou vodumdesatkou se skryva rada predpokladu, jez nutne nemusi nastat.
Tudiz pokud uz chcete prodavat tak utracet az po prodeji:)...

vykusacka: ja jen pro jistotu - ale aspon, ze jste se zasmala:). Az ted jsem si precetl konec #8. Pokud je myslen rijen 2010 tak tom jsme na to stejne. Taky mam nejaky obrazek na pamatku, byt ne portret. A urcite si ho necham. Je to samozrejme Vase vec, ale spis bych prodal vse ostatni a ten treti obrazek si nechal. Pro Vas ma urcite vetsi cenu...

Ono je to o vzťahu k takémuto rodinnému dedičstvu. Ak by na to prišlo by som uvažoval, či radšej nepredám ľadvinu ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.